...just my 2 cents on popular culture

...just my 2 cents on popular culture

vineri, 30 ianuarie 2015

RETROSPECTIVĂ ŞI TOPURI PERSONALE PE 2014



1.MUZICI :

In ordine alfabetica, sa nu se supere nimeni,  in anul 2014 mi s-au infipt in ureche cu precadere urmatoarele “orchestre”, cu LP-urile de rigoare:

Animals As Leaders - The Joy Of Motion


At The Gates - At War With Reality 



Crowbar - Symmetry In Black


Earth - Primitive and Deadly


Laibach - Spectre


Primordial -Where Greater Men Have Fallen


Sanctuary - The Year The Sun Died


Threshold - For The Journey


Vintersorg - Naturbal


Voyager – V



Câteva dintre materialele amintite mai sus (măcar parţial) vor putea fi audiate şi pe viu în Românica anul acesta, respectiv cele semnate de Crowbar, Primordial, At The Gates.

FESTIVALURI /CONCERTE

Aşa cum amintisem în postarea anterioară, anul acesta am zis pas la capitolul concerte, chiar dacă aveam şi bilete luate în avans.

CĂRŢI

Dacă am început anul citind la foc automat numai istorie ( Lucian Boia, Neagu Djuvara, Jean Sevilla), în partea a doua a anului m-am relaxat cu o tona de SF (Orson Scott Card –toata seria Ender, Marian Truţă/Dănuţ Ungureanu, iar zona proto-SF Edmond About, R.L.Stevenson, Jack London).Din păcate, mi-e din ce în ce mai greu să citesc în format print din cauza lipsei de timp şi pentru că trebuie să ne facem programul dupa cel al lui Mr.Doomeekus jr. care daca nu i se respectă programul de somn şi iluminare, se transformă subit în blacker urlător.Aşa că am ajuns să citesc mai mult si chiar să văd filme doar pe telefon.


SUMMA

2014 s-a dovedit a fi un an beton, începând cu naşterea lu’ fii-miu si continuând cu o binemeritată career change.Aştept un 2015 mai putin zbuciumat si cu mai mult timp liber.Dream on…


YOUR'S